Expert contabil Bucuresti, firma contabilitate profesionala servicii de contabilitate si de consultanta financiara.

accountant working_0

Va punem la dispozitie servicii de contabilitate si de consultanta financiara , scopul nostru este sa oferim clientilor cele mai bune solutii financiare pornind de la analiza nevoilor si a conditiilor de lucru pana la personalizarea serviciilor oferite in functie de fiecare caz in parte.

Am castigat o bogata experienta in domeniul contabilitatii, colaborand cu diferite companii.

Ne-am infiintat din dorinta de a aduce in piata acestor servicii un nou tip care sa se potriveasca cu statutul de tara membra a Uniunii Europene al Romaniei.

Compania noastra este formata dintr-o echipa tanara cu experienta, energie si entuziasm.

Lucram in stransa legatura cu clientii nostri pentru a asigura performanta care este cheia succesului intr-un mediu de afaceri in continua schimbare.

Sustinem ideea ca serviciile financiar-contabile trebuie sa fie prestate de catre cei care le cunosc cel mai bine , astfel incat contabilitatea sa devina aliatul companiilor si nu inamicul lor care le provoaca neplaceri cu birocratia din Romania.

Scopul nostru este sa oferim clientilor nostri cele mai noi si bune solutii financiar-contabile , pornind de la analiza nevoilor si a conditiilor de lucru
astfel incat, acest proces sa sprijine cresterea profitului net in functie de fiecare caz in parte.

Pentru clientii nostril, acest mod de lucru si beneficiile obtinute prin intermediul serviciilor noastre se traduc in progres, eficienta si succes.

Indiferent de domeniul de activitate si complexitatea afacerii dumneavoastra, va putem ajuta prin abilitatile si experienta noastra.

In momentul semnarii contractului de colaborare cu clientii nostrii, afacerea clientului nostru devine practic afacerea noastra .

FORMULAR CONTACT 

Nume

Email

Telefon

Subiect

Mesaj