03 Iun 2016
mentiuni-expertadvisor.ro_

Incepand cu 2016 se modifica procedura de inregistrare a punctului de lucru.

1. Pentru firmele cu mai putini de 5 salariati se depune declaratia 061 cu certificatul de mentiune din care rezulta deschiderea noului punct de lucru de la Registrul Comertului, contract de comodat sau de inchiriere a spatiului unde se deschide punctul de lucru si Decizia asociatilor din care rezulta deschiderea punctului de lucru dupa caz imputernicire si copie BI imputernicit. iar Registrul Unic de Control se ridica de la sectorul unde are firma sediul social.

2.Pentru firmele cu mai multi de 5 salariati de depune declaratia 060 si documentatia de la punctul 1, iar Registrul Unic de Control se ridica de la sectorul unde este punctul de lucru, deoarece are un nou CUI doar pentru salariati .Incepand cu 2016 se modifica procedura de inchidere a punctului de lucru .

3. Pentru firmele cu mai putini de 5 salariati se depune declaratia 061,cu certificatul de mentiune din care rezulta inchiderea punctului de lucru de la Registrul Comertului si Decizia asociatilor din care rezulta inchiderea punctului de lucru dupa caz imputernicire si copie BI imputernicit.

4.Pentru firmele cu mai multi de 5 salariati de depune declaratia 060 si documentatia de la punctul 1. Declaratiile 060 si 061 le gasiti pe site la Anaf la formulare. Link aici penntru declaratia 060 si aici pentru declaratia 061

https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/toate_formularele_cu_explicatii/!ut/p
/a0/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfGjzOI9DD3MPIwsjLwsjENNDBydLfzMDd1CDN1NjfSDi_L1C7IdFQHpEYc5